Veliko nam je zadovoljstvo predstaviti vam njušku broj 1 koja dolazi proslaviti svoj rođendan sa nama:

 

MLADEN TOMIĆ

 

Hipnotički spoj techna i tech house-a, dodatno pojačan snažnim groove-om i bass linijama odlikuju setove Mladena Tomića, bosanskohercegovačkog DJ-a i producenta, koji je osvojio srca klabera širom planete. Prepoznaćete ga po beskompromisnom zvuku, snažnoj energiji od koje je satkan svaki njegov set, pažljivo odabranim kompozicijama i unikatnoj produkciji. Tu je i snažan lični pečat, bilo da se radi o miksanju, produciranju ili remiksovanju.

Njegov autorski rad, prepoznat i podržan od strane uglednih artista i vlasnika poznatih izdavačkih etiketa kao sto su Dubfire, Richie Hawtin, John Acquaviva, Monika Kruse, Umek, Popof, Adam Beyer, Stefano Noferini i drugi, vinuo ga je među najbolje i otvorio mu vrata najprestižnijih klubova i festivala na svijetu.
O tome govore nastupi širom Evrope (Njemačka, Španija, Holandija, Francuska, Austrija, Češka, Italija, Grčka, Slovenija, Engleska, Škotska, Mađarska, Bugarska, Belgija…), Amerike (SAD, Kolumbija, Meksiko, Kostarika) i Kanade.
Lista festivala na čijem se lajnapu našlo i Mladenovo ime je još impozantnija – Miami WMC 2013. i 2014. (SAD), EXIT – Dance Arena (Srbija), Soul Tech i Selenic Beach (Meksiko), Kazantip Festival (Ukrajina), Stereo Sunday (Holandija), Amsterdam Dance Event (Holandija), Refresh (Crna Gora) i mnogi drugi.

Ali i pored toga što je Mladen vrhunski DJ i umjetnik , što je najvažnije on je vrhunski čovjek i prijatelj koji širi pozitivnu energiju kao i mi svi, te je odmah prepoznao i podržao naš koncept, pa jedva čekamo da stane za playere i priušti nam nezaboravno iskustvo za svoj rođendan. Naravno evo vam jedan set da otprilike znate šta vas očekuje:

https://www.mixcloud.com/…/mladen-tomic-live-at-byblos-por…/

još nekoliko detalja vezano za 5.5.
-Tal za 5.5. iznosi 15 KM. Ovaj put smo morali malo podići tal iz razloga što su nam dosta veći troškovi ovaj put, ali ipak smo ga sveli na minimum koliko smo mogli.
-lokaciju ćete opet dobiti porukom sat vremena prije početka, ne želimo mi da krijemo od vas , ali od drugih svakako da želimo tako da je ovako najsigurnije.
-naš standard za NN nights partije je da one moraju trajati minimalno do 10 ujutro, tako da će i ova ispuniti tu normu.
-kapacitet ovaj put je 250, tako da raja navalite i dođite da ga zalomimo ko i uvijek.
-kao i svaki put ulaz ide preko spiska, tako da standardno niko sa strane neće moći da nas ometa u našoj intimnoj atmosferi.

DAJEMO GA #NN