NN-ovci naši dragi,

Dobili smo pitanja zašto baš afterbiro party, te da pojasnimo malo.
Smatramo da je nebulozno nazivati nešto afterWORK party u državi koja drži visoko 3. mjesto u nezaposlenosti globalno, do zlatne medalje nas dijele samo još Burkina Faso i Congo, a mi garantujemo da ni Congo nema bolji AFTERBIRO PARTY.

Nemojte se brinuti, lokacija neće biti daleko nego opet u najstrožijem centru grada
Izuzetno nam je drago što se NN AFTERBIRO PARTY održava u S-ONE Sky Baru koji pruža jedinstven ambijent, što u našem gradu tako i šire te je na nama da ga ispunimo našom pozitivnom energijom.

Njuška broj 1: Audiometric Lane

Ovaj dubrovački DJ počeo se baviti glazbom prije dvije dekade, a poznat je i kao krivac za neke od najboljih zabava u najjužnijem dijelu Hrvatske. Zajedno s Bayom i Đivom, 2007. godine formira skupinu Audiometric, koja je sa svojim setovima i autorskim radovima zauzela mjesta u srcima mnogih klabera.

Lane je u svojoj dugogodišnjoj karijeri nastupao s velikanima kao što su: Fatboy Slim, Darren Emerson, Lissat & Voltaxx, Fedde Le Grand, Shapeshifters, Gramophonedzie, Marko vitez, Dr.Kucho, Wally Lopez, Funk D ‘Void, Evil Eddie Richards, Terry Francis, Technasia, Tube & Berger, Craig Walsh, Domu, Rainer Truby i mnogim drugima.

Uređivao je nekoliko radijskih emisija koje su tretirale elektroniku i zabilježio internacionalne nastupe. Ovo je jedan od onih koji se ne boji pojačati muziku.
A u prilogu vam šaljemo jedan njegov set koji je na mixcloudu bio pri vrhu nekoliko chart listi, a mi smo ga već preko nekoliko puta preslušali, tako da uživajte…

Njuškica broj 2: Petra

Rođena je i živi u Dubrovniku. Od najmlađih godina pokazuje veliki interes za elektronsku muziku. 2013 počinje redovno da nastupa u jednom od najpoznatijih klubova u Hrvatskoj te jednom od top 100 klubova širom svijeta, Culture Club Revelin gdje je nastupala zajedno sa poznatim DJ-evima i to između ostalih sa Freemasonsima i Shapeshiftersima. Tokom ljeta Petra je resident DJ u Dubrovackim barovima Micro i Casablanca koji su najpoznatiji po kvalitetnoj elektronskoj muzici koju nude gostima.

U 2015. i 2016. godini Petra je nastupala na Toolroom residency-u uz velikane Prock & Fitch, Mark Knighta i postala je resident DJ u Coral Beach Club-u koji je izabran za najbolju plažu u Hrvatskoj.

Naravno vam šaljemo i set(klik na sliku), da znate šta možete očekivati, a svakako preko vikenda nećete bolju muziku od setova Laneta i Petre moći slušati u glavnom gradu, tako da uživajte i spremajte se za 21.04.

DAJEMO GA #NN